JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen BV
Meer dan 25 jaar ervaring in Panelenbouw-Renovaties
producten
Logo Javalo sanwichpanelen

Daken & gevels -Lichtstraten & lichtkoepels -Computervloeren

Renovatie -Asbestsanering -Gevelreiniging -Service & onderhoud

JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen B.V. is de juiste partner voor renovatie van uw bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en wandconstructies, dakbedekking, lichtstraten en
alle typen afwerkprofielen.

Er zijn veel oorzaken die renoveren van een bedrijfspand wenselijk kunnen maken. Te denken valt aan: lekkage, stormschade, aanwezigheid asbest, verminderde isolatiewaarde en verouderde buitenplaten die zijn verweerd en verkleurd.

Bij de renovatie van bedrijfspanden maken wij gebruik van prefab sandwich elementen. Het aanbrengen van isolatie en buitenkant vormt daarbij één handeling. Hierdoor kan een renovatie tot twee keer sneller worden voltooid dan bij traditionele bouw.

Bouwsnelheid is slechts een van de winstpunten van sandwichpanelen. Bijkomend voordeel is dat moeiteloos kan worden voldaan aan de eisen die het Bouwbesluit stelt aan isolatie, brandwerendheid en sterkte.

Voor het opwaarderen van panden zijn vaak subsidies beschikbaar. Te denken valt aan het aanbrengen of vervangen van dak- en wandisolatie. U kunt bij ons terecht voor advies over subsidiemogelijkheden. Contactformulier
VCA

Metaalunie
Tel: 0411-650065

  Havervelden 4, 5281 PT Boxtel. email: javalo@javalo.nl