JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen BV
Meer dan 25 jaar ervaring in Panelenbouw-Renovaties
renovatie-javalo
Logo Javalo Sandwichpanelen

Dakrenovatie ---------Gevelrenovatie -----------Asbestsanering ---
--------- -------
Gevelreinigen
----------Onderhoud

JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen BV is gespecialiseerd in renovatie van onder meer gevels. Ruim 25 jaar ervaring heeft geleerd dat het bij gevels vaak mogelijk is sandwichpanelen of wandplaten tegen de bestaande gevel aan te brengen. Het pand kan dan gesloten blijven en de eigenaar ondervindt vrijwel geen overlast van de renovatie.

Velerlei oorzaken kunnen de renovatie van gevels noodzakelijk maken, zoals schades, verouderde uitstraling en verminderde isolatiewaarde. De kwaliteit van het isolatiemateriaal is in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Het voldoet aan de huidige brand veiligheidseisen en andere veiligheidsvoorschriften.

Om gevels aan de technische, thermische en visuele eisen van deze tijd te laten voldoen werken we met verschillende systemen, zoals enkele wandplaat uit ondermeer staal en aluminium, sandwichpanelen en voor een luxere uitstraling zink, koper of geïsoleerde cassettepanelen.

Ook esthetisch zijn er veel mogelijkheden qua profilering, coating en kleuren, zodat elk gebouw zijn eigen uitstraling kan krijgen. Wij besteden bijzondere aandacht aan de afwerking van gevels en daken door te werken met doordachte details en uitgekiende afwerkprofielen.
VCA

Metaalunie
Tel: 0411-650065

  Havervelden 4, 5281 PT Boxtel. email: javalo@javalo.nl