JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen BV
Meer dan 25 jaar ervaring in Panelenbouw-Renovaties
Javalo-projecten
Logo Javalo Sandwichpanelen

Bedrijfsprofiel --Duurzaamheid --Veiligheid --

JAVALO Dak- en Gevelsystemen B.V., geniet een ijzersterke reputatie als uitvoerder van dak- en gevelconstructies in opbouwsystemen en sandwichpanelen. Ook leveren, en monteren wij cellenbetonwanden. Wij kiezen ervoor een project te begeleiden vanaf het idee tot en met de uitvoering en nazorg. Deze totaalaanpak passen wij toe bij nieuwbouwprojecten en ook bij renovaties van bedrijfspanden. Wij denken met onze klanten mee om de beste oplossingen te vinden.

JAVALO Dak- en Gevelsystemen B.V. kan een revitaliseringtraject van A tot Z begeleiden: inventariseren van de problemen, adviseren van oplossingen, begeleiden bij ontwerpen, aanvragen van bouwvergunningen en realiseren van renovaties. Bovendien kunnen wij adviseren over subsidiemogelijkheden.

JAVALO Dak- en Gevelsystemen B.V. hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij hebben eigen monteurs in dienst en doen er alles aan om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. Als een van de weinige bedrijven in onze branche zijn wij al geruime tijd VCA** gecertificeerd. Wij streven naar de toepassing van recyclebare materialen en helpen onze klanten bij het verminderen van de CO2-uitstoot.
VCA

Metaalunie
Tel: 0411-650065

  Havervelden 4, 5281 PT Boxtel. email: javalo@javalo.nl